top of page

"A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk..."

De akkor át kell menni rajta!

Segítünk...

Több évtizedes szakmai tapasztalattal segítünk

Az OT Strategy & Partners Kft-vel történő szoros együttműködés keretében egy stratégiai menedzsment tanácsadó szolgáltatással segítjük a vállalatokat üzleti céljaik elérésében. Közvetlenül együttműködünk a vállalatvezetőkkel és a különböző üzleti egységekkel, nem csak részt veszünk a stratégiai tervezésben, hanem aktívan formáljuk a döntéshozatali folyamatokat is.

Szolgáltatásaink közé tartozik:

Stratégiai tanácsadás

Segítünk a vállalati stratégiák kialakításában, megvalósításában és folyamatos optimalizálásában.

Vezetői tanácsadás:

Közvetlen támogatást nyújtunk a cégvezetőknek a legfontosabb üzleti döntések meghozatalában.

HR és pénzügyi szolgáltatások

Stratégiai megközelítéssel kezeljük az emberi erőforrások és pénzügyi kérdéseket, hogy ezek a területek is hozzájáruljanak a vállalat sikeréhez.

Vállalati kultúra és elkötelezettség fejlesztése

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pozitív vállalati kultúrát alakítsunk ki, és növeljük a munkavállalók elkötelezettségét.

Dinamikus stratégiaalkotás:

Folyamatosan felülvizsgáljuk és igazítjuk a stratégiákat, hogy azok mindig összhangban legyenek a piaci dinamikával és a vállalati célkitűzésekkel.

Financial Market Crowth Chart.H03.2k.png

Iteratív döntéshozatal

Rövid ciklusokban dolgozunk, amely lehetővé teszi a gyors visszajelzés és az eredmények azonnali integrálását a döntéshozatali folyamatokba.

Kereszt-funkcionális csapatok menedzselése

Támogatjuk a különböző területek közötti együttműködést, amely elősegíti az innovációt és a hatékony problémamegoldást.

Financial market Silver Uptrend Chart.H03.2k.png

Az OT Strategy & Partners Kft. és az Integram Hungary Kft. agilis megközelítése a vezetés terén lehetővé teszi, hogy ügyfeleink gyorsan és hatékonyan reagáljanak a piaci változásokra. Az agilitás itt nem csupán a projektmenedzsment módszertant jelenti, hanem egy átfogó szemléletmódot, amely az egész szervezetet áthatja

Partnerként való működésünk során a következőkkel biztosítjuk az üzleti eredmények maximalizálását:

Személyre szabott tanácsadás:

Minden ügyfelünk egyedi, ezért testreszabott megoldásokat kínálunk, amelyek pontosan illeszkednek a vállalat specifikus kihívásaihoz és céljaihoz.


Folyamatos jelenlét és támogatás:

Szorosan együttműködünk az ügyfelekkel a folyamatok minden szakaszában, biztosítva, hogy a vállalat vezetői mindig rendelkezzenek a szükséges információkkal és támogatással.


Stratégiai partnerségek kialakítása:

Nem csak tanácsadók vagyunk, hanem hosszú távú, értéket teremtő partnerségeket építünk ügyfeleinkkel. Ezen szolgáltatások révén az OT Strategy & Partners Kft és az Integram Hungary Kft. nem csupán segít a vállalatoknak az adaptálódásban, hanem aktív szerepet vállal azok fejlődésében és sikerében. 

Partneri támogatás

Handshake Relationship Icon.I01.2k.png

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megismerje, hogyan tudjuk az Ön vállalatát is támogatni az agilis vezetői szemlélet és személyre szabott partneri támogatásunkkal.

Amire még figyelünk, de most nem részletezzük:

válságmenedzsment - kommunikáció - követeléskezelés - vevőminősítés - kockázatelemzés - hitelezési stratégiák kialakítása - munkafolyamat optimalizálás - jelentések, elemzések elkészítése - utódlástervezés - arculattervezés - marketing - online, offline media kezelés - képzések, oktatások

Support Button.H03.2k.png
Finance Charts.H03.2k.png
Finance Downward Trend Hand Symbol.H03.2k.png

AMIRE MÁR MINDANNYIAN GONDOLTUNK

de senki nem beszél róla... pedig nem tabu!

Az utódlás

gazdasági és üzleti szempontból

Létrehoztam - felépítettem - sikeresen működtedtem - hogy lesz tovább?...

Mindannyian gondolkodtunk már azon, hogy vállalkozásunk jövője hogy fog alakulni, ha már mi magunk nem tudunk, vagy nem akarunk annyi időt és energiát fordítani rá, mint eddig. Vajon gyermekeink - ha vannak - tovább viszik a vállalkozást? Ha nincsenek gyermekeink, mi lesz az eddig felépített vállalkozással? Ha gyermekeink tovább is viszik, vajon úgy teszik ezt, ahogy mi tennénk?
Abszolút indokolt kérdések ezek, és bár ezt hajlamosak vagyunk tabuként kezelni, szerintünk sokkal nagyobb probléma nem beszélgetni erről a témáról, mint gondolkodni a vállalati utódlás kérdéséről. 
Ebben tudunk Önnek több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakértő csapatunkkal hatékony segítséget nyújtani, és ezzel garantálni Önnek, hogy minden úgy működjön ezután is, mint azelőtt működött.

Father and Son

Miért fontos?

Az utódlási tervezés elhanyagolása komoly kockázatokat jelenthet a vállalkozások számára, különösen a kis- és középvállalkozások (KKV) körében. Az öregedő vállalkozói korfa és a nem megfelelően előkészített utódlási stratégiák hiánya súlyos problémákat okozhatnak, amelyek akár a vállalat fennmaradását is veszélyeztethetik. 

Milyen kockázatokról van szó?

 • Üzleti folytonosság hiánya

 • Vezetői vákuum

 • Piaci pozíció gyengülése

 • Tudásvesztés

 • Munkatársi és ügyfélbizalom csökkenése

 • Jogi és pénzügyi kockázatok

 • Családi és társadalmi feszültségek

Medical Consultation
closeup-handshake-and-baseball-for-game-match-or-2023-11-27-05-03-17-utc.jpg

Mi a stratégiánk? Bizalmi vagyonkezelés

A bizalmi vagyonkezelés egy speciális jogviszony, amely során a tulajdonos vagyona egy önálló adószámmal rendelkező vagyontömegként kerül kezelésre. Ezt a vagyont egy megbízott személy vagy cég kezeli a jövőben, ami biztosítja a vállalkozás folytonosságát váratlan események esetén is. A konstrukció lehetővé teszi továbbá a családi vagyon egységben tartását és a családi szintű vagyontervezést.

Milyen előnyökkel jár a bizalmi vagyonkezelés?

 • Vagyonvédelem

A kezelésbe vett vagyon jogilag kivonható a tulajdonos hitelezőinek hozzáférési lehetőségei alól, így védelmet nyújt a vagyonra.

 • Folytonosság

A vállalkozás zavartalanul működhet tovább, még a tulajdonos cselekvőképességének korlátozottsága esetén is.

 • Rugalmas vagyonkezelés

Lehetőséget nyújt a tulajdonosnak, hogy személyre szabottan, eseti alapon kezelje saját vagyonát, ami sok más jogi konstrukcióval összehasonlítva nagyobb rugalmasságot biztosít.

Analyzing Graphs

Az OT Strategy & Partners Kft. és az Integram Hungary Kft. együttműködő tanácsadása támogatást nyújtanak a családi vállalkozásoknak abban, hogy a generációváltást gördülékenyen, a lehető legkisebb feszültséggel hajthassák végre, elősegítve ezzel a vállalkozás hosszú távú sikerét és stabilitását.

bottom of page