top of page

Komplex könyvelés

Alapvetően itt is ugyanaz a helyzet, mint bármilyen más szakmában. Van a szakember, a jó szakember, és a tapasztalt jó szakember. Csapatunkban - mint minden más területünkön, úgy itt is - több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kiváló szakemberek állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy társaságának könyvelése a lehető legprofibb módon történjen. Minden részletre kiterjedő, aprólékos és precíz könyvelést végzünk, ellátjuk képviseletét, kezeljük minden könyvelési feladatát. 

Accountant
Stack of dossiers

Profi bérszámfejtés

Ez a tevékenység nincs a reflektorfényben, de kulcsfontosságú egy cég életében, főleg nagy létszámú vállalkozás esetén. A kellően precíz, jogszabályokat jól ismerő és azokban otthonosan mozgó bérszámfejtés rengeteg felesleges kiadástól védi meg a megbízót. Szerintünk ez a feladat egy dinamikusan változó, folyamatos kontrollt igénylő felelősségteljes munka. Mi így is állunk hozzá. A könyveléssel szoros kohézióban dolgozó bérszámfejtés nem luxus, hanem alapvetés. Van Önnek fontosabb teendője is, mint a kollégák ki és beléptetése, kezelése, adminisztrációja, hatóságokkal kapcsolattartás, és sorolhatnánk. Bízza ezt profikra...

Könyvelés
Bérszámfejtés

Vállalat irányítási rendszer

A legjobb ötlet, a legprofibb szolgáltatás, a legmagasabb minőségű termék is elveszti jövedelmezőségét, ha azt nem megfelelően átgondolt, nem jól szabályozott és nem gazdaságosan működő környezetben dolgozunk az értékesítésén. Minden vállalkozásnak - még az 1-2 fős kisvállalkozásoknak is - nagyon fontos, hogy a munkafolyamatok ne improvizatívak, hanem átgondoltak, tervezettek, és optimális költségen működőek legyenek. Abban segítünk Önnek, hogy megvizsgáljuk a jelenlegi működését, és javaslatot, javaslatokat teszünk azokra az esetekre, ahol azt tapasztaljuk, hogy lehetne jobb. És higgye el, mindig lehetne jobb...

Vállalatirányítás
Coins

Költségoptimalizáslás

Összességében egy vállalkozás működése során rengeteg helyen lehet költséget megtakarítani, ami a likviditást növeli. A beszerzések, összehangolt munkafolyamatok, könyvelés, bérszámfejtés, megfelelően szervezett működési protokollok mind mind időt, energiát és pénzt spórolnak meg a vállalkozásnak. Szakembereink ebben tudnak segíteni. Minden munkafolyamatot külön, és egészében is megvizsgálnak, és rámutatnak azokra a pontokra, ahol van lehetőség optimalizálni a költségeket. Nem csak felhívjuk figyelmét ezekre, megoldásokat is javaslunk.

Költségoptimalizálás

Pénzügyi tanácsadás

Hogy mi a szerepe egy pénzügyi és gazdasági szakembernek, vagy egy közgazdász vezetői tanácsadónak?... Nos arra ez a hely kevés, hogy ezt kifejtsük részletesen. Azonban azt fontos kiemelni, hogy a kisebb, nagyobb környezetünk gazdasága hatással van mi és vállalkozásunk  gazdálkodására. Legyen az fiskális, eszköz vagy humán gazdálkodás. E mellett fontos kivitelezési faktor működésünk likviditása, a beruházások hatékonysága, vevő kintlevőségek kezelése, azok célszerű, vagy terhes finanszírozása. De a cash flow terveink megvalósulása, szervezetünk modern hatékony fejlődése is kulcskérdések. Gondolkozzunk együtt előre! Magasan kvalifikált, tapasztalt közgazdász, humán és kontrolling szakembereink segítenek abban, hogy a vállalkozás pénzügyi tervezése profi módon történjen, és a gazdasági folyamatokat folyamatosan ütköztetve a tényekkel tervezhető működést eredményezzünk. Pontos ügyvitel, folyamatos szak jogi egyeztetés, pénzügyi, termelés és hr controlling akvizíciók, HR akciók, hatósági kommunikáció... egyszóval Segítünk!

Analytics
Tanácsadás
Stock Market

Monitoring

Holiday Sale

Tételezzük fel, hogy a vállalkozása rendszerét profin megterveztük, a folyamatokat jól szabályoztuk, a működést optimális költségre redukáltuk, és megfelelő rendszerben működik a vállalkozás, jó a könyvelés, és a bérszámfejtés. Ez jó dolog... De! A legjobb rendszer is elveszti a dinamikáját, ha nem monitorozzuk folyamatosan. Szakembereink abban vannak a segítségére, hogy folyamatosan nyomon követik a rendszer működését, és ahol azt tapasztalják, hogy sérül a hatékonyság, ott segítenek kiküszöbölni a problémát. 

Monitoring

Pályázatfigyelés, pályázatírás

A költségeket nem csak úgy lehet csökkenteni, hogy minden kiadást a szükséges minumumra redukálunk. Külső források bevonása is segítheti működését. Ha a megfelelő működést segítő pályázatokat folyamatosan figyeljük, a releváns tendereken elindulunk, és azokat elnyerve felhasználjuk a megnyert összeget a működést segítendő, abban az esetben szintén nő a profit. A témában évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink folyamatosan monitorozzák ezeket a pályázatokat, ha aktuális lehetőséget látnak, azonnal jelzik Önnek, és a teljes adminisztrációt lebonyolítva hatékonyan és sikeresen pályáznak, hogy ezzel is likviditást teremtsenek Önnek.

Laptop Writing
Pályázatok
Lawyer

Jogi tanácsadás

Holiday Sale

Egy cég szerződés állománya hatalmas értéket jelent a vállalkozásnak. Hát még ha azok a szerződések nem csak jók, de jogilag is teljesen rendben vannak. Számtalan olyan apróságon múlhatnak hatalmas dolgok, amikre talán nem is gondolna egy szerződéskötéskor. A jogi ismeretekre sok más esetben is szükség lehet egy cég életében, de azt hiszem ezt nem kell különösebben ecsetelni. Tapasztalt jogászaink segítenek, hogy a jog útvesztőiben ne Önnek kelljen eligazodni. Ha szükséges, akkor egyszerű tanácsokkal is akár, de komplex jogügyletekben is közreműködnek.

Jog

Arculattervezés, web, online megoldások

Kétféle vállalkozás létezik. Az egyik vezetője szerint teljesen felesleges az igényes arculat, a logó, az esztétikus és rendezett megjelenés a cégnek, a termék/szolgáltatás számít csak, és ami jó, annak nem kell semmilyen arculat, megy az magától is. A másik tábor szerint a termék, vagy szolgáltatás a teljes csomag egy meghatározó része, de a teljességhez hozzátartozik, hogy a vállalkozás piaci jelenléte rendezett legyen, mert csak így teljesedhet ki a projekt. Nos, döntse el Ön, melyik gondolatiság áll Önhöz közelebb. Mindenesetre ha fontosnak érzi, hogy profi arculattal rendelkezzen vállalkozása, akkor bízza ezt profikra. Online és offline egyaránt.

Marketing
Marketing
Web Design

Marketing, médiamegjelenések

Holiday Sale

A marketing egy olyan területe a magyar vállalkozásoknak, amit kevésbé preferálnak a tulajdonosok, felesleges kiadásnak gondolják. Nem is akarjuk őket meggyőzni, mert a tények makacs dolgok, aki a tényeket nem fogadja el, azokat nem szabad győzködni. Mi azoknak a vállalkozásoknak tudunk profi segítséget nyújtani online és offline marketing, médiamegjelenések területén, akik tisztában vannak a marketing szerepével, hatékonyságával és szükségességével. Nekik viszont nagyon sokat... 

Arculattevezés

Komplex könyvelés

Akár egy excelt, vagy bármilyen szoftvert, rendszert segítünk testre szabni, kicsit összetettebb feladatokra hangolni. PDF to word? Simán!... Hagyományos szoftvereknél felmerülő átlagos felhasználói szintet meghaladó problémákban segítséget nyújtunk. Akár teljesen egyedi fejlesztéseket csinálunk, akár CRM, akár más, egyedi üzleti modellre. Mondja el nekünk mi a feladat, mi elkészítjük a folyamat arhitekturáját, és lefejlesztjük Önnek személyre szabva egyedi rendszerét. Működésre bírjuk passzív online felületét, és ha esetleg nem működik jelenlegi rendszere, készséggel megcsináljuk. Bármit...

Computer Programming
Informatika
Product Packaging

Beszerzések lebonyolítása, költségcsökkentés

Holiday Sale

Könnyen válunk a megszokásaink rabjává. Elindul egy vállalkozás, kialakulnak szokások. Aztán fejlődik, a szokások maradnak... Ez sokszor hiba. Érdemes időszakosan átvilágítani beszállítóinkat, szolgáltatóinkat. Mindig van jobb. Profi szakembereink segítenek Önnek abban, hogy átvilágítják beszállítóit, szolgáltatóit, és megversenyeztetik a szükséges beszerzéseket, hogy biztosan a legoptimálisabb ráfordítással tudja lebonyolítani beszerzéseit. Rengeteg időt, energiát és pénzt lehet megspórolni, ha megfelelő kezekben van a beszerzések lebonyolítása.

Beszerzés
bottom of page