top of page

EGYSZERŰEN, KOMPLEXEN

Komplexen, minden olcsóbb!
Securexpo_M1.png

Akármit, bárhogy...

Ennél egyszerűbb dolga nem lehet!

Célunk, hogy minőségi alternatívát kínáljunk azoknak a vállalkozásoknak, szervezeteknek, ahol napi szintű, folyamatos feladatot jelent a formaruházat, és egyéb eszközök, kellékek beszerzése, használata. 

Termékeink és szolgáltatásaink összehangolt rendszerét úgy alakítottuk ki, hogy maximális mértékben levegyük az Ön válláról azt a terhet, ami a forma-, munka-, munkavédelmi,- és egyenruházatok, illetve azok kiegészítőinek beszerzése, felkutatása jelent.

Egyéb formaruházat

Nem ragozzuk:)... tényleg minden!

Vagyonőr formaruházat

Gyakorló nadrág, galléros póló, baseball sapka, pantalló, ing, nyakkendő, stb... A standardok. Aztán jön a téli ruházat a polár pulóverrel, a télikabáttal, a kötött sapkával... Higgye el, tudjuk!...

Formaruha, formaruházat, Securexpo, security uniform
Kellékek, kiegészítők

Ha lenne egy perce és végiggondolná, hogy a ruházat beszerzése közben mennyi mindent kell még megoldania... Táblák, plasztikkártyák, nyakba akasztók, tokok, jelvények, stb. A jó hírünk, hogy mindenhez egyetlen emailt kell csak írnia. A többi a mi dolgunk!

A ruházat csak a kezdet!

Minden kelléket és kiegészítőt is adunk hozzá...

Tervezzünk együtt!

srt.png
Grafikai tervezés, vektorgrafika, webdesign, arculattervezés, marketing, nyomdai munkák

Ahhoz, hogy kifogástalan megjelenése legyen vállalkozásának, minden olyan dolognak, amivel a partnerein keresztül a nagyközönség találkozik profi arculattervezésre és szakszerű grafikai tudásra van szükség. A helyzet az, hogy ezekkel is rendelkezünk és az Ön munkáját szeretnénk ezzel is segíteni...

Bármit...
Online Shopping Icon.H03.2k.png
bottom of page