top of page

Otthonról, kényelmesen, kötetlenül...

Bármikor visszanézhető, letölthető, ismételhető...

ONLINE

Üdvözli Önt az Integram Hungary Kft. az Integram College-ban – egy helyen, ahol az évtizedes külső szakértői tapasztalatok és az üzleti innováció ötvöződnek a tudás és a fejlődés műhelyében.

A Műhelyünk Filozófiája:
Az Integram College nem csupán egy képzési platform; ez egy kreatív műhely, ahol a vállalati vezetők és munkavállalók gyakorlati tudást szerezhetnek az üzleti világ legkülönbözőbb területein. Olyan hely, ahol a tanulás folyamata személyre szabott és interaktív, ahol a tudás és a tapasztalat kézzelfoghatóvá válik.

Műhelyünk szívében a szakértők állnak, akik nem csak elméleti tudással rendelkeznek, hanem valódi, évtizedes tapasztalattal a különböző üzleti területeken. Ők az iparágak veteránjai, akik valós sikereket és kihívásokat éltek meg, és most ezt a tudást és perspektívát továbbadják az Integram College résztvevőinek.

Az Integram College olyan gyakorlatorientált képzéseket kínál, amelyek középpontjában a valós piaci körülmények és azok hatékony kezelése áll. A műhelymunka során nem csak elméleti ismeretekre tehetnek szert a résztvevők, hanem valós eszközöket és stratégiákat sajátíthatnak el, amelyeket közvetlenül alkalmazhatnak üzleti tevékenységük során.

Dr. Kispál Beáta

Reorganizáció, felszámolás, jog

Oskó Tamás

Pénzügy, controlling, HR

Vida Szabó Andrea

Családi vállalkozástan

Rédai Zsolt

Pénzügy, számvitel gyakorlat

Kern Péter

Kommunikáció, tárgyalástechnika

Lévai Norbert

Élelmiszeripar, HACCP rendszerek

Csapatunk

Az Integram College képzései és workshopjai a tudás művészetét ünneplik. Szakértőink a legjobb gyakorlatok és stratégiák mellett az inspirációt és az innovációt is közvetítik, hogy a résztvevők felszabadíthassák teljes potenciáljukat.

Dr. Kispál Beáta

Reorganizáció, felszámolás, jog

Beáta 1992-ben diplomázott a Nehézipari Műszaki Egyetem Állam-, és Jogtudományi Karán, Miskolcon. 1996-ban tette le jogi szakvizsgáját. 2008-ban a Corvinus Egyetem BCE Közgazdasági Továbbképző Intézet Felszámolási és vagyon felügyeleti szakirányú képzésén vett részt. 2018. óta Kamarai Jogtanácsos, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, szerkezetátalakítási szakértő  Beáta kiterjedt szakmai, tudományos tevékenységet végez 2011.-2014. között a Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesületének Etikai Bizottsági tagja volt, 2014-2017-ig a Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesületének Etikai Bizottságának elnöki posztját töltötte be. 2017.-2021.-ig a Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesületének Elnökhelyettese.  2018-ban a Miskolci Egyetem felkérésére kutatói munkát végzett az új fizetésképtelenségi törvény előkészítéséhez készült tanulmányhoz. 2018.-2019. között a Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesülete képviseletében résztvevő az új fizetésképtelenségi törvény igazságügyi minisztériumi előkészítő műhelymunkáiban. Ezt követően 2020-ban társasági Szakjogász képzésen oktatói tevékenységet végez. 2020. óta a Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület keretében doktori kutatások opponense  2022. óta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatásában vesz részt a "Devizahitelek hatása a magyar gazdaságra" témában 2020-2023. között számos gazdasági, és jogi szakcikket publikált.  Beáta több, mint 25 éves gyakorlatot szerzett a cégek működtetése, reorganizációja és fejlesztése területén. Átfogó jogi, gazdasági tanácsadást végez napjainkban is saját tanácsadó cégén keresztül (LEAS Center) Német üzleti tárgyalóképes nyelvtudással rendelkezik. Több mint 25 éves tapasztalattal bír a fizetésképtelenség és reorganizáció területén, több, mint 1000  lefolytatott üggyel. Szerkezetátalakítási szakértő, kiemelt szakterülete a kis- és középvállalatok vezetése, reorganizációja, a magán és az állami szektorban végelszámolások, tanácsadói tevékenység.

Oskó Tamás

Pénzügy, controlling, HR

Oskó Tamás több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi területen, ahol jelentős és sokoldalú munkát végzett. Jelenleg a Jégtrade Élelmiszeripari és Nagykereskedelmi Cégcsoportnál tevékenykedik, mint Partner (pénzügyi, ügyviteli, controlling és követeléskezelési ), ahol a vállalat pénzügyi, számviteli, HR és kontrolling folyamatainak összefogása és irányítása a felelősségi körébe tartozik. Ezen felül az ügyfél- és partner kapcsolattartás területén is széles körű tapasztalattal rendelkezik, és képes a vállalatot képviselni jogi előkészítést követően követeléskezelési ügyekben is. Korábban a Budapest Airport Minibusz, Airportshuttle Zrt.-nél töltött be különböző pozíciókat, ahol kiemelten foglalkozott a pénzügyi előkészítési folyamatok tervezésével, a vállalat pénzügyi és döntéshozatali folyamatainak irányításával. Az ő felügyelete alatt zajlott többek között a Budapest Airport részéről történő kiszervezési döntésének pénzügyi előkészítése is, de több reorganizációt átélt a cégnél és támogatta a mindenkori menedzsmentet. A CE Auto Gmbh-nál nemzetközi logisztikai ügyekben, a felszámolási iparágban pedig a vállalatok ügyfelei felé felszámolásokban történő követelések kezelésével és értékesítésével is foglalkozott. Ezen túlmenően több vállalatnak is nyújtott szaktanácsadást és projekt menedzsmentet, mint például a SK Corporation és a Mercury Mo. Csoport. Tamás nemcsak szakmai pályáján, hanem a közösség szolgálatában is aktív. Pro bono tevékenységei között szerepel/szerepelt a Újlengyeli Polgárőr Egyesület elnöki posztjának betöltése, ahol a lovas szakmai koordinációt is látja el, továbbá a Újlengyeli Önkormányzat pénzügyi bizottságában való részvétel, és a Magyar Lovas Szabadidő-Sport Szövetséggel való együttműködés. Valamint szívügye a Magyar ló használati lovas kiképzése és tenyésztése. Oktatási háttere magában foglalja a HR, Humán erőforrás menedzsment, a Kontroller (Pénzügy és HR szak) és a Kereskedelmi és közgazdasági végzettséget. Tamás angol nyelvtudása lehetővé teszi számára az önálló kapcsolatfelvételt és tárgyalások lebonyolítását a nemzetközi partnerekkel is. Összességében Oskó Tamás a pénzügyi területen nyújtott teljesítménye és tapasztalata sokrétű, képes integrálni a különböző szakterületek közötti munkát és sikeresen megvalósítani komplex projekteket is. Az ő tapasztalata a pénzügyi területen unikum, annak sokoldalúsága okán, ezáltal jelentős értéket képvisel a vállalatok számára, ahol mindenkor Partneri megbízást kap. Az aktív közösségi munkával és pro bono tevékenységekkel tovább erősíti profilját, mint elkötelezett és felelős szakember.

Vidáné Szabó Andrea

Családi vállalkozástan

Közgazdász szakember, a Művészeti Vállalkozások Mestere és a Családi Összetartás Szimbóluma Vidáné Szabó Andrea közgazdász, a művészeti vállalkozások világában megszerzett gazdasági szaktudásával és meleg szívvel árasztja környezetére a család és a mosoly erejét. Közgazdász végzettsége mellett a színház és a filmipar mélyebb megértését férje, Vida Péter oldalán szerezte meg, ahol a művészeti projektek gazdasági oldalától kezdve a gyermek színészek karrierjének két évtizede tartó menedzseléséig a családi összetartás jelképévé vált. Andrea nem csupán egy híd a művészet és a gazdaság között, hanem a család és a munka összehangolásának élő példája is. Ő az a fénysugár, aki képes volt a saját gyermekei, Sára és Bálint született tehetségét és karrierjét úgy irányítani, hogy közben a család összetartását és boldogságát is erősítse. Barátságos és megnyerő személyisége a konfliktusok kezelésében is előnyt jelent, mivel mindig megtalálja a módját, hogy a legnehezebb helyzeteket is mosollyal és szeretettel oldja meg. Andrea a művészeti vállalkozások pénzügyi és jogi hátterének megerősítésében is jeleskedik, különös tekintettel céloz a jövőben az IT iparra, ahol a szellemi tulajdon védelmére vágyó vállalkozásoknak nyújt segítséget. Ezen területén szerzett éleslátása és gyakorlatorientált szemlélete által kínált megoldások nem csupán üzleti előnyöket jelentenek, hanem a családi vállalkozások összetartó erejét is tükrözik. Andrea hitvallása szerint a mosoly és a család ereje képes átformálni a mindennapokat és megteremteni az alapot a boldog és kiegyensúlyozott élethez, mind a személyes, mind a szakmai területeken. A családi értékek és a pozitív hozzáállás kombinációja teszi őt kivételes tanácsadóvá és coach-szá, aki a tudás és az empátia tökéletes egyensúlyával inspirálja azokat, akikkel dolgozik. Ismerje meg Ön is Andrea világát, ahol a tudás, az empátia és a család ereje egyesül a közös siker és boldogság érdekében. Vidáné Szabó Andrea nem csak üzleti eredményeket hoz, hanem a mosoly és a család összetartó erejével teljesíti be az élet minden területét.

Rédai Zsolt

Pénzügy, számvitel gyakorlat

A Pénzügyi Precizitás és a Számviteli Szaktudás Gyakorlati Előadója. Rédai Zsolt szakmai birodalmában, a számvitel nem csupán számok és kimutatások sorozata, hanem a vállalkozások egészségének és növekedésének alapköve. Zsolt Debrecen szívében kezdte szakmai pályafutását, ahol a Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola falai között elsajátította a számítástechnikai programozás és a képesített könyvelés alapjait. Képesítéseit tovább bővítve a pénzügyi és számvitel ügyintézői szakon fejlesztette ki a pénzügyi szakügyintézői tudását, ami megalapozta későbbi sikereit a pénzügyi területeken. Tapasztalatát sokrétűen kamatoztatta, legyen szó biztosítás- és hitelközvetítésről, vagy a magántanári és óraadói munkáról. Ügyvezetőként a gazasági szférában, valamint a Generali Providencia és Aegon Biztosító Zrt. tanácsadójaként, majd az Uniqa Biztosító Zrt. ügynökség vezetőjeként bizonyította, hogy a biztosítási és hitelközvetítési területen is otthonosan mozog. A kifinomult tapasztalata azonban a számviteli oktatásban és vizsgáztatásban van. Rédai Zsolt nem csupán számviteli ismeretek birtokában van, hanem valós megoldásokat és stratégiákat kínál, amelyek segítségével a vállalkozások pénzügyi alapjai megerősíthetők, és a siker felé vezetheti Önt és vállalkozását.

Kern Péter

Kommunikáció, tárgyalástechnika

Kommunikációs szakértő, a tárgyalástechnika és tárgyalás pszichológia előadója. Kern Péter több hazai vállalkozás szakmai tanácsadója, az Enszo Creative Studio alapító tulajdonosa, szakmai irányítója. Az Integram Hungary alapítója, szakmai vezetője. Hazánkban a brand építés és marketing stratégiák szakértőjeként tartják számon. Budapesten a Szent István Közgazdasági Szakközépiskolában végezte középfokú tanulmányait, ahol 1992-ben érettségizett. Ezzel párhuzamosan NB 1-es labdarúgó volt, a Ferencvárosi Torna Club játékosaként 1982 és 1994 között. Több ízben utánpótlás (U16-U17) bemutatkozhatott a Magyar Nemzeti Válogatottban is. Totális csapatjátékos, aki tudását mindig a rá bízott csapat céljainak szolgálatába állítja. Ezt követően vállalkozóként próbált szerencsét és több ágazatban is eredményesen gyarapította tudását és referenciáit. A ruházati iparban, az arculattervező szakmában és az online megoldások világában is nagy eredményekkel büszkélkedhet. A 2000-es évek elején kezdett érdeklődni a pszichológia és a távol keleti filozófiák iránt. Ezen a területen látta meg a "nyugati" szemléletek és a távol keleti filozófiai közti alapvető különbségeket, melyekben lehetőséget látott adaptálni a kommunikációs technikák tekintetében. Aktívan foglalkozik az Aikido-val, de nem csak gyakorlati vonatkozásban, hanem elméleti síkon is aktív tanulmányokat folytat napjainkban is. 30 éve nős, 3 gyermek édesapja Képzett vektorgrafikus, arculattervező és online webes megoldások is repertoárjába tartoznak. Péter képzése, segítsége hézagpótló tudás számos hazai vállalkozás életében, mely képzés megértése és elsajátítása után a vállalkozás mérhető eredménynövekedést fog produkálni.

Lévai Norbert

Élelmiszeripar, HACCP rendszerek

Az élelmiszeripar, és a HACCP rendszerek szakértője, szakmai előadója. Lévai Norbert, aki több mint két évtizedes tapasztalattal büszkélkedhet az élelmiszeripar és a kiskereskedelem területén, számos jelentős és sokrétű feladatot látott el ezen ágazatokban. Jelenlegi tevékenysége, Vállalkozása keretein belül zajlik, ahol HACCP tanácsadóként dolgozik. Feladatai közé tartozik az élelmiszeripari - és egyéb a szakirányt igénylő vállalkozások valamint közületek HACCP rendszereinek kialakítása, a munkavállalók oktatása, valamint a működő rendszerek auditálása és szakmai tanácsadás a működési és hatékonysági kérdésekben. Korábban a Tesco Global Zrt. alkalmazásában állt, ahol Monor, Dabas, Orosháza, Szentes és Hódmezővásárhely áruházaiban áruházvezetői posztot töltött be. Itt az áruház teljes körű operatív irányításáért volt felelős, beleértve a kereskedelmi, pénzügyi és humán erőforrások menedzselését. Aktív szerepet vállalt az új vállalati folyamatok kialakításában - mint a multi üzletláncok első friss áru piaca -, valamint különböző projektek megvalósításában, mind áruházi, mind régiós szinten. A Tesco Global Zrt.-nél töltött idő alatt Norbert számos más pozíciót is betöltött, többek között Implementációs vezetőként ahol 17 áruházban irányította a vállalati folyamatok bevezetését, valamint auditálta a kereskedelmi és jogi szempontból megfelelő működést. Norbert a Tesco Global Zrt. Kecskeméti részlegénél a kereskedelmi igazgatói pozíciót is betöltötte, ahol a kereskedelmi területek operatív irányításáért felelt. Fontos feladatai közé tartozott a készletgazdálkodás, a termékelérhetőség biztosítása és a veszteségmenedzsment, valamint az egyes társterületek munkájának összehangolása. Szakmai előmenetelét további pozíciók is gazdagították, mint például a Minőségbiztosítási vezető a Szentesi Tesco áruházban, ahol a jogszabályi megfelelőség és vállalati előírások betartatása, valamint a takarítási és hulladékgazdálkodási folyamatok menedzselése tartozott feladatai közé. Ezenkívül Műszakvezetőként is dolgozott a Hungerit Zrt. szentesi üzemében, ahol a termelés tervezését és irányítását végezte, illetve új termékek fejlesztésében és gyártási folyamatok kidolgozásában vett részt. Oktatási háttér tekintetében Norbert rendelkezik Élelmiszertechnológus mérnöki diplomával a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Karáról, valamint Munkavédelmi szakmérnök képesítése van folyamatban a Budapesti Műszaki Egyetemen. Angol nyelvtudása középfokú, amely lehetővé teszi számára a nemzetközi kapcsolatok ápolását. Összességében Norbert széleskörű tapasztalata és szakértelme az élelmiszeripar és a kiskereskedelem területén jelentős értéket képvisel, annak átadásában. A különböző pozíciókban szerzett ismeretek és a gyakorlati tapasztalatok révén képes integrálni és hatékonyan menedzselni a különböző üzleti folyamatokat, és azt gyakorlatiasan közvetíteni. Aktív közösségi munkájával és a helyi önkormányzati tevékenységekben vállalt pro bono szerepvállalásával tovább erősíti profilját, mint elkötelezett és felelős szakember, na és Családapa.

bottom of page