top of page

VAN MÁR PROGRAMJA?

Csinálunk egyet Önnek!

THIS IS ME

Szaktanácsadás

Akár egy excelt, vagy bármilyen szoftvert, rendszert segítünk testre szabni, kicsit összetettebb feladatokra hangolni. PDF to word? Simán!... Excel pro? Naná! Hagyományos szoftvereknél felmerülő átlagos felhasználói szintet meghaladó problémákban segítséget nyújtunk.

THIS IS ME

Egyedi rendszerek

Totálisan testre szabott folyamat menedzsment rendszereket készítünk Önnek, teljesen egyedi fejlesztéseket csinálunk, akár  CRM, akár más, egyedi üzleti modellre. Mondja el nekünk mi a feladat, mi elkészítjük a folyamat arhitekturáját, és lefejlesztjük Önnek személyre szabva egyedi rendszerét. 

THIS IS ME

Webes appok

A wordpress, vagy wix remek lehetőségeket kínál arra, hogy weboldala ne csak szép legyen, hanem okos is. Működésre bírjuk passzív online felületét, és ha esetleg nem működik jelenlegi rendszere, készséggel megcsináljuk.

THIS IS ME

Domainkezelés

Nem ragozzuk: totális domain kezelés a hostingtól, a levelezőrendszeren át az FTP tárhelyen keresztül a minden is. Minden domain beállítást megcsinálunk, és pontosan behangoljuk rendszerét. Domain szakszerű beállítása, különösen a kurrens e-mail biztonsági protokollok beépítése (dkm, spf, dmarc, stb.) Hogy mindenki megkapja azt a levelet, amit Ön elküldött.

THIS IS ME

Rendszergazdaság

Lefagyott a laptop? Nem indul a szoftver? Nem működik a gép? Akad a hálózat? Nem csatlakozik a nyomtató?  Nem megy a levelezés?... Segítünk! Apró feladatoktól az összetett rendszerek karbantartásáig rendelkezésre állunk.

THIS IS ME

Eszközbeszerzés

Szüksége van valamilyen eszközre? Kérdezzen meg minket mielőtt beszerzi... Tanácsadással segítünk is felmérni feladatához milyen hardware igény a legoptimálisabb. Információs infrastruktúra tervezés és tanácsadás.

Skills: Object-Oriented Programming (OOP) · Docker Products · Git · FinTech · Finance · Teamwork · Nuxt.js · Node.js · WordPress · SASS · Cascading Style · Sheets (CSS) · Front-end Coding · MySQL · Web Design · HTML · Responsive Web Design · JavaScript · Bootstrap · HTML5 · Vue.js · Tailwind CSS · WIX

Röviden

bottom of page